Vi søger: Teknisk designer til specialløsninger i særligt nicheområde

Gummipakninger bruges til meget mere end bare at tætne bruseren. Hos Gunnar Haagensen er vi specialister i innovative pakningsløsninger til alt fra VVS-løsninger til fødevare-, vindmølle- og medicinalindustrien

Tekniske designer søges.

Det giver mange kreative og særdeles tekniske udfordringer, som du kan være med til at løse sammen med vores rasende dygtige ingeniører, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Tag del i vores projekter

Dine nye kolleger venter på dig på vores kontor i Allerød. Vi er 18 i alt, heriblandt din nye chef, Rasmus, og vores ingeniører, som du kommer til at arbejde tættest sammen med til hverdag.

Vi driver hver især udviklingsprojekter, der kan byde på lidt af hvert. Nogle projekter udføres på basis af kundernes egne designs, mens andre byder på design helt fra bunden.

“Vi tilbyder både standardprodukter og specialløsninger, som ofte kræver særlige konfigurationer, der endnu ikke er set på markedet. Det er fantastisk at få sådan nogle opgaver fra vores kunder, for det giver os nogle særligt spændende problematikker at løse,” fortæller Rasmus.

Se hele jobannoncen her