A/S Gunnar Haagensen blev grundlagt i 1921 af Gunnar Haagensen, og dermed runder virksomheden i disse dage en milepæl, som kun er få forundt.

Gunnar Haagensen

Læs også: ISO-certificering til A/S Gunnar Haagensen

Virksomheden blev stiftet i Riga og var succesfuld, men grundet besættelse af landet flygtede familien tilbage til Danmark i 1940’erne.

Siden da har A/S Gunnar Haagensen haft faste rammer på Sjælland og har gennemgået en massiv udvikling igennem fire generationer. Det nuværende domicil i Allerød blev indviet i 1985 og udvidet til de nuværende 1.200 kvadratmeter i 1990.

– Vi er stolte af at kunne følge med udviklingen og fortsat levere til vores loyale kunder, hvorfor vi også havde håbet på at kunne invitere til en stor reception for at fejre denne milepæl. Vi håber at tage revanche, når restriktionerne aftager, siger direktør Lasse Haagensen til tilføjer:

– Personligt håber jeg, at Gunnar ville være stolt over at se, at hans livsværk stadig klarer sig godt , samt at vi stadigvæk værner om hans kerneværdi fra da han stiftede selskabet: ”Kunden i fokus og A/S Gunnar Haagensen går langt for at skaffe den rigtige vare til den rette tid og pris”.

LÆS MERE OM: GUNNAR HAAGENSEN HOS METAL SUPPLY.