Styrelse så på digital omstilling på Hejrevang

Her er du://Styrelse så på digital omstilling på Hejrevang

Den snart 100 år gamle Allerød-virksomhed Gunnar Haagensen A/S fik besøg af Erhvervsstyrelsen

Af: Michael Braunstein (Allerød Nyt – Uge 45)

A/S Gunnar Haagensen besøg af Erhvervsstyrelsen

Omstilling: Det handlede om digital omstilling, da Erhvervsstyrelsens kontor ‘Digital vækstpolitik og IT-sikkerhed’ 25. oktober kom på besøg på Allerød-virksomheden Gunnar Haagensen A/S på Hejrevang i Lillerød.

Allerød Kommune og Væksthuset har gennem nogle år haft kontakt til virksomheden, og da Erhvervsstyrelsen gerne ville besøge en virksomhed, der enten er i gang med en digital omstilling eller har gennemført en større digital omstilling, faldt valget på Gunnar Haagensen A/S.

Virksomheden nærmer sig snart 100 år og ledes af 4. generation, Lasse Haagensen. Der produceres blandt andet O-ringe, tætningssystemer, pakninger og dynamiske tætningselementer, og virksomheden leverer til flere forskellige typer industrier. Gunnar Haagensen A/S har fornylig investeret i nyt digitaliseret lagersystem, der håndterer mere end 24.000 artikler, og det var ikke mindst lagersystemet, der blev fokuseret på under besøget fra Erhvervsstyrelsen.

Med afsæt i virksomhedens omstilling blev en række spørgsmål drøftet, herunder it-sikkerhed og behov for eventuel hjælp fra staten.

2018-11-08T06:45:35+00:00