A/S Gunnar Haagensen – En sikker samarbejdspartner

A/S Gunnar Haagensen

Ordholdenhed og godt købmandsskab har været nøgleord for A/S Gunnar Haagensen lige siden grundlæggelsen af virksomheden i Letland i 1921.

Allerede i tyverne drev Gunnar Haagensen udstrakt handel fra virksomheden i Riga, men med etablering af A/S Gunnar Haagensen i Danmark i fyrrene kom virksomheden i de faste rammer, der har præget den siden.

Takket være en sikker sans for at kombinere den gode handel med en stabil udvikling, har virksomheden gennem årene været i stand til at følge med tidens krav og fremstår idag som et moderne, dynamisk firma med en halv snes engagerede og kompetente medarbejdere.

Det nuværende firmadomicil blev indviet i 1985 og udvidet i 1990 til de nuværende 1200 kvm., der rummer direktion, administration og lager.

A/S Gunnar Haagensen er specialister i tætninger samt andre tekniske artikler og leverer blandt andet til maskin-, hydraulik- og procesindustrien. Se evt. industri-siden for yderligere information.

Takket være den store lagerkapacitet, hvor der rådes over 25.000 varenumre, er firmaet istand til at levere de fleste ordrer fra dag til dag.

Firmaet er i tæt kontakt med markedet og skifter løbende ud i sortimentet.

Alligevel er grundholdningen idag den samme, som da Gunnar Haagensen satte kursen for mange årtier siden: Kunden er i fokus, og A/S Gunnar Haagensen går langt for at skaffe den rigtige vare til den rette tid og pris.

Industrier

A / S Gunnar Haagensen leverer til flere forskellige typer industrier. De virksomheder vi oftest har et samarbejde med er indenfor følgende industrier.

 • Maskinteknik
 • Hydraulik
 • Process
 • Metal
 • Semiconducter
 • Raffinering
 • Offshore
 • Vindmølle
 • Den Farmaceutiske
 • Den bioteknologiske
 • og Fødevareindustrien

Vi tilbyder disse industrier know-how og produkter, som er afgørende for at holde dem kørende. Vores produkter ingår også i omfattende grad i R&D-afdelinger og igennem gensidigt teamwork er vores ingeniører i stand til at finde den rigtige løsning til jeres problem.

Sealing Technology og Flow Technology er de to hovedområder hos A / S Gunnar Haagensen.

Sealing Technology

Vores Sealing Technology aktiviteter beskæftiger sig oftest med følgende områder.

Flow Technology

 • Lukkepropsystemer
 • Industrielle slanger og tilbehør

Se produkter for yderligere informationer eller kontakt os via mail eller telefon for at høre om vi kan imødekomme jeres forbrug.

Profil brochure

Klik på ikonet for at hente vores profil brochure ned (PDF).

 

Vi er en virksomhed med fokus på tætningssystemer, pakninger og tætninger.

Vores komponenter bliver oftest brugt inden for Hydraulik, Maskin-, Process-, Offshore og Food & Pharma industrien. Hver sine komponenter til givent område. Derudover går vi også vores kunder imøde om andre artikler så de derved kan samle deres forbrug ét sted.

Med et varelager på godt 25.000 varenumre er vi i stand til at levere de fleste standard varer fra dag til dag og alle ordrer vi modtager inden kl. 15.30 bliver sendt afsted samme dag.

Vi kan med vores mange år på markedet bidrage vores samarbejdspartnere med det knowhow det kræver at finde, tegne eller producere det rigtige emne. Vi tilbyder rammeløsninger til afkald efter aftalte forhold hvilket gør det nemt og overskueligt for begge parter.

Vores logistik har altid været af stor prioritet hvilket betyder vi kan tilbyde de rigtige produkter til den rigtige pris. Det er derfor at vi dagen i dag arbejder med nogle af Danmarks allerstørste virksomheder og har gjort det i rigtig mange år.

A/S Gunnar Haagensen – En sikker samarbejdspartner