Om os

A/S Gunnar Haagensen er en rådgivende handels- og produktionsvirksomhed af tætninger samt andre tekniske artikler. Vi rådgiver og servicerer alle brancher indenfor den danske industri, og vi sætter en ære i at levere en høj service og kvalitet til vores kunder – vi vil være den foretrukne leverandør på markedet. Vi har base i Allerød i Nordsjælland og beskæftiger i dag 16 medarbejdere fordelt på kontor, lager og produktion.

Om jobbet – og om dig

Vi er p.t. i gang med en omstrukturering/strømlining af vores lager og de bagvedliggende processer, hvorfor vi søger en lagermedarbejder til en tidsbegrænset stilling (indtil 31. juli 2020).

Som lagermedarbejder hos Gunnar Haagensen kommer du til at indgå i et team bestående af 3 medarbejdere, hvor vi hver dag arbejder hårdt for at levere branchens bedste service. Vi har derfor fokus på at sikre en høj kvalitet og en god service til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af pluk, modtagelse, forsendelse samt generelt vedligehold af vores lager, men diverse ad hoc-opgaver kan også forekomme.

Vi stiller ikke særlige krav til din uddannelse, men vi forestiller os at du er pertentlig med dit arbejde og altid går effektivt og engageret ind til dine arbejdsopgaver. Kvalitet er et nøgleord for os, hvorfor vi ligger høj vægt på omhyggelighed og kvalitet i dit arbejde. For os er det desuden altafgørende, at du er en stabil medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega.

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden er mandag til fredag og vil ligge i tidsrummet kl. 8:30-16:30 (fredag 8:30-14:30). Aflønning sker på timebasis – frokost betales af firmaet. Der er tale om en midlertidig stilling gældende indtil 31. juli 2020. Det forventes, at du kan starte senest 2. januar 2020, men meget gerne tidligere.

Arbejdet finder sted på vores hovedkontor på Hejrevang 6, 3450 Allerød.

Interesseret?

Fremsend din ansøgning inkl. CV til os via nedenstående link “søg jobbet online” hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale og stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Hansen på tlf.nr. 51 21 24 94.

Søg jobbet online