Om A/S Gunnar Haagensen

A/S Gunnar Haagensen er en rådgivende handels- og produktionsvirksomhed af tætninger samt andre tekniske artikler.

Vi rådgiver og servicerer alle brancher inden for den danske industri, og vi sætter en ære i at levere en høj service og kvalitet til vores kunder – vi vil være den foretrukne leverandør på markedet.

Gunnar Haagensen

 

Vi har base i Allerød i Nordsjælland og beskæftiger i dag 16 medarbejdere fordelt på kontor, lager og produktion.

Om stillingen

Vi søger en dygtig og engageret lager- og produktionsmedarbejder til vores adresse i Allerød, hvor du kommer til at indgå i et dedikeret team på 4 personer med en uformel tone i hverdagen.

Din primære arbejdsopgave bliver inden for produktion af kits til vores kunder. Dette indebærer blandt andet:

  • Varepluk
  • Samling og emballering af komponenter
  • Lagerføring af færdige produkter

Derudover vil der på sigt komme opgaver inden for den generelle lagerdrift:

  • Ekspedition af salgsordrer
  • Forsendelse
  • Varemodtagelse
  • Lagerføring af indkomne varer
  • Generelt vedligehold af vores lager

Der kan forekomme arbejdsopgaver i forbindelse med produktion af pakninger, kvalitetssikring af indgående varer samt andre ad hoc-opgaver på vores lager.

Din profil

Vi stiller ikke særlige krav til din uddannelse, men vi forestiller os, at du har en baggrund inden for lager og ekspedition. Som person er du engageret i dine arbejdsopgaver og går effektivt til værks med øje for de optimale løsninger i dine daglige opgaver.

Kvalitet er et nøgleord for os, så vi sætter pris på omhyggelighed og kvalitet i dit arbejde. Vi forestiller os derudover, at du har en god forståelse for IT-systemer – og gerne erfaring med Dynamics NAV, som er en central del af de daglige rutiner hos os.

Af person ser vi gerne, at du har et godt humør, tager udfordringer med et smil og er en teamplayer. For os er det desuden altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden og er med til at skabe rammerne for en god og sjov arbejdsplads. Har du kørekort og/eller truckkort, er det en fordel.

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden er mandag til fredag og vil ligge i tidsrummet kl. 8:45-16:45 (fredag 8:45-15:15) på firmaets adresse i Allerød.

Løn i forhold til kvalifikationer.

 

Interesseret?

Fremsend din ansøgning inkl. CV via linket herunder hurtigst muligt – vi kalder løbende til samtale, og stillingen besættes, så snart den rette er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lagerchef Peter Jacobsen på tlf. 60 80 64 64.

Søg jobbet online