Kitsæt til tætninger, pakninger og andre industrielle artikler

Hos A/S Gunnar Haagensen tilbyder vi produktion, konfiguration og emballering af tilpassede kitsæt i henhold til kundespecifikationer.

Kit-Kitset produktionen er en udvidelse af vores kernekompetence – at levere tætninger og tætningsløsninger til vores kunder. Vores know-how og erfaring giver os mulighed for at tilbyde vores kunder fleksible og vedvarende løsninger. Vi specialiserer os i en bred vifte af kitsæt til anvendelse på områder som produktion, vedligehold og reparationer.

Kitsæt er oftest anvendeligt, hvis du ønsker:

 1. Nem montering.
 2. Nem vedligeholdelse.
 3. Et køb med alle ønsket dele samlet i en bestilling.

Vores kits er sammensat af kvalitetsartikler, og de sikres ved hjælp af vores interne inspektion og kvalitetskontrol. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder de bedst egnede løsninger til deres individuelle behov.

Hvad kan man bestille i et kitsæt?

Vores kits er konfigureret fra vores brede program af industrielle tætninger, pakninger og metal-emner. Ud over standardemner og -størrelser producerer vi også program-specifikke løsninger og størrelser, som kan indgå i kitsættet. Tilgængelige artikler til kits omfatter, men er ikke begrænset til:

 • O-ringe
 • Flangepakninger
 • PTFE- og PEEK-elementer
 • Formstøbte gummi-emner
 • Olietætningsringe
 • V-ringe
 • Låseringe
 • … og meget mere.

Artikler og emner uden for vores umiddelbare produktportefølje kan nemt blive integreret i vores kitsæt-produktionen. Dette omfatter også kundens egne emner. 

Kitsæt-emballage

Alle kitsæt pakkes i UV-beskyttende poser for at undgå materialenedbrydning og sikre maksimal holdbarhed. Alle kits er mærket med varenumre samt stykantal og kan – efter kundens ønske – desuden leveres med eget firmalogo og øvrige oplysninger.

Læs mere om mulighederne for kitsæt HER samt se en kort video introduktion herunder. (gå direkte til kitsæt i video)

Kontakt os gerne for yderligere informationer om mulige kit-konfigurationer.