Kære Alle,

A/S Gunnar Haagensen - Julehilsen 2020Nu står julen for døren og et specielt år, på så mange måder, går på hæld. Et år der på mange måder har vendt op og ned på hverdagen, også for Gunner Haagensen. Med en tvungen lockdown, hjemmearbejdspladser, masser af håndsprit, mundbind og generelle restriktioner i øst og i vest, er vi stadig lykkedes at komme igennem 2020 på fornuftig vis. Dette skyldes vores loyale kunder, dedikerede medarbejder og støttende familier i en tid som denne, tusind tak for dette!

Året har dog også budt på mange positive nyheder. Vi har fået flere nye kollegaer, en gencertificering af vores ISO9001 og vi har gennemført en stor udvidelse af vores kvalitetsafdeling. Sidstnævnte er vores største investering i år og kommer til at sætte en helt ny retning for Gunnar Haagensen. Vi glæder os til at indvie jer alle i de mange tiltag i det nye år.

 

100-års jubilæum i 2021

2021 bliver et helt særligt år for Gunnar Haagensen, da vi kan fejre 100-års jubilæum. Tænk en gang, at det er 100 år siden, at min tipoldefar Gunnar Haagensen stiftede virksomheden. Virksomheden har fulgt tiden og vores kunders efterspørgsel, i nu 4 generationer, men alle har arbejdet efter devisen.” Kunden i fokus” og det fortsætter vi ufortrødent med at have.

Nu trænger vi alle til at tanke op, nyde juledagene på bedste vis, imens vi alle passer godt på hinanden.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Tak for tilliden, pas godt på jer selv og på gensyn i 2021.

På vegne af Gunnar Haagensen
Lasse Haagensen