Brænder du for salg, og forstår du at give kunden den bedste service? Så er du måske vores nye salgskonsulent til salg af tekniske løsninger.

Hos A/S Gunnar Haagensen leder vi efter en salgskonsulent, som sammen med dygtige og engagerede kolleager kan styrke salgsindsatsen af tætninger og pakninger til eksisterende såvel som nye kunder. Du får ansvar for at opdyrke markedet for salg af tætninger og tætningssystemer til mange forskellige danske og internationale virksomheder. Det drejer sig både om standardprodukter samt skræddersyede løsninger. Virksomhedens produktpalette henvender sig bredt til industrien, dog med fokus på virksomheder inden for hydraulik-, maskin-, process-, offshore- og food/Pharma industrien. I salgsprocessen vil du fungere som kundens rådgiver og sparringspartner, fra behovsafdækning til beregning og implementering af løsningen.

Du forventes at kunne begå dig både i store samt små virksomheder, hvor du både kan komme til at tale med vedligeholdelseschefer, produktionschefer og indkøbschefer. Du vil i opstartsfasen få leads til allerede eksisterende kunder, men du skal være indstillet på, at det opsøgende salg til nye kundeemner vil komme til at fylde meget.

Din baggrund:

Du er en udadvendt, selvmotiverende og initiativrig person, der arbejder vedholdende, målrettet og struktureret. Du sætter en ære i altid at fungere som en professionel sparringspartner for dine kunder omkring løsning og muligheder i relation til de produkter du sælger.

Du er selvstændig og samtidig en god holdspiller, der forstår værdien af et godt samarbejde med dine kolleger. Du har gennemslagskraft, og er bevidst om, at det er ude hos kunderne, at tingene sker og relationerne opbygges. Måske har du en teknisk baggrund og erfaring fra en lignende stilling, men din uddannelse og erfaring er ikke det vigtigste for os – det essentielle er at du har drive og et godt salgs-mindset.

Du bor formentlig i Storkøbenhavn/Nordsjælland, men da vores kunder befinder sig overalt i Danmark, er det også en mulighed at du bor udenfor dette område. Dine kollegaer på hovedkontoret i Allerød vil altid stå til rådighed med teknisk sparring, ligesom de kan have dialog med leverandører og udarbejde tilbud, hvis du indimellem har brug for en hjælpende hånd.

Vores forretningssprog er dansk, men da vi også har internationale kunder, forventer vi at du er helt tryg i både mundtligt og skriftligt engelsk.

Vi tilbyder:

En spændende, udfordrende og selvstændig stilling i en velrenommeret, gammel, familieejet virksomhed, med en ung og dynamisk ledelse. Vi har en uformel omgangstone, vi kan lide at bruge tid sammen og vi hjælper altid hinanden, når der er brug for det. Vi har travlt, men vi husker også at have det sjovt og at fejre vores succeser.

Du kan forvente at din typiske arbejdsuge består af 2-3 dage hos kunder og 2-3 dage på vores kontor i Allerød. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme godt i gang, og vi vægter derfor oplæring meget højt. Gunnar Haagensen tilbyder undervisning i starten af forløbet med henblik på udvikling indenfor virksomhedens produktportefølje.

I det hele taget vil der løbende blive sørget for uddannelse og oplæring i de nyeste produkter og teknikker, så du hele tiden er fuldt opdateret i dine dialoger med vores kunder.

Du vil få en høj grad af frihed og fleksibilitet, ligesom vi tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af en fast løn, bil, bonusordning og pension inkl. helbredssikring.

Sådan ansøger du:

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen kan du kontakte HR Konsulent Stine Stubbe på stine@peoplespace.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Direktør Lasse Haagensen på: +45 20 72 65 01 eller lasse@haagensenseals.com.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. oktober 2023 via JobIndex – tryk her.