Til nyoprettet stilling søger vi en salgskonsulent til salg af tekniske løsninger, som får ansvaret for salg af tætninger og pakninger til eksisterende såvel som nye kunder.

Om stillingen:

Stillingen som salgskonsulent til salg af tekniske løsninger er nyoprettet, og du får derfor god mulighed for at præge opgaverne i en spændende retning. Du får ansvaret for at opdyrke markedet for salg af tætninger og tætningssystemer til mange forskellige danske og internationale virksomheder, som primært er beliggende i Jylland og på Fyn. Det drejer sig både om standardprodukter samt skræddersyede løsninger, og virksomhedens produktpalette henvender sig derved bredt til industrien, dog med fokus på virksomheder inden for hydraulik-, maskin-, process-, offshore- og food/Pharma industrien.

A/S Gunnar Haagensen sælger tætninger, pakninger og tætningsløsninger. Vi står i dag som en totalpartner på alt indenfor dette område. Vi specialiserer os især i O-ringe, støbte gummi emner, fladpakninger, mekaniske tætninger, læbetætninger samt løsninger i polymerer som PTFE & PEEK. Kunderne består bl.a. af nogle af de største produktionsvirksomheder i Danmark.

Du forventes derfor at kunne begå dig både i store samt små virksomheder, hvor du både kan komme til at tale med vedligeholdelseschefer, produktionschefer og indkøbschefer. Du vil i opstartsfasen få enkelte leads til allerede eksisterende kunder, men du skal i høj grad være indstillet på, at det opsøgende salg til nye kundeemner vil komme til at fylde meget.

Det drejer sig i høj grad om salg af specialkonstruerede løsninger, som skræddersyes efter kundens behov, hvorfor du vil fungere som kundens rådgiver og sparringspartner igennem hele processen, fra behovsafdækning til beregning og implementering af løsningen.

Du arbejder med udgangspunkt fra en hjemmearbejdsplads, hvorfor du forventes at bo centralt i Jylland/Fyn distriktet, og du vil til dagligt have dialog med direktøren, som du også referer til. I opstartsfasen vil der dog være arbejdsdage i Allerød i Nordsjælland, så vi kan sikre at du får den bedst mulige indkøring og oplæring. De første 2 måneder skal du således forvente, at der vil være 2-3 dage om ugen på kontoret i Allerød. Dine kollegaer på hovedkontoret i Allerød vil altid stå til rådighed for teknisk sparring, ligesom de kan have dialog med leverandørerne og udarbejde tilbud, hvis du indimellem har brug for en hjælpende hånd.

Din baggrund:

Du er en udadvendt, selvmotiverende og initiativrig person, der arbejder vedholdende og målrettet. Samtidig sætter du en ære i altid at fungere som en professionel sparringspartner for dine kunder omkring løsning og muligheder i relation til de produkter og løsninger, du sælger.

Du er selvstændig og samtidig en god holdspiller, der forstår værdien af et godt samarbejde med dine kolleger. Du har gennemslagskraft, men er samtidig bevidst om, at det er ude hos kunderne, at tingene sker og relationerne opbygges.

Det er naturligvis en fordel, hvis du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør, maskinmester, tekniker eller andet, men vigtigst er det, at du gennem en årrække har solgt tekniske løsninger til industrien.

Vi forventer at du har erfaring fra en lignende stilling med salg af tekniske løsninger til industrielle virksomheder.

Vores forretningssprog er dansk, men da vi også har internationale kunder, forventer vi at du er helt tryg i både mundtligt og skriftligt engelsk.

Vi tilbyder:

En spændende, udfordrende og meget selvstændig stilling i en velrenommeret, gammel, familieejet virksomhed, med en ung og dynamisk ledelse. Vi har en uformel omgangstone, vi kan lide at bruge tid sammen og vi hjælper altid hinanden, når der er brug for det. Vi har travlt, men vi husker også at have det sjovt og at fejre vores succeser.

Vi ved, hvor vigtigt det er at komme godt i gang, og vi vægter derfor oplæring meget højt. Gunnar Haagensen tilbyder undervisning i starten af forløbet med henblik på udvikling indenfor virksomhedens produktportefølje. Denne undervisning vil som udgangspunkt finde sted i virksomhedens lokaler i Allerød.
I det hele taget vil der løbende blive sørget for uddannelse og oplæring i de nyeste produkter og teknikker, så du hele tiden er fuldt opdateret i dine dialoger med vores kunder.

Du vil få en meget høj grad af frihed og fleksibilitet, ligesom vi tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af en fast løn, bil, bonusordning, telefonordning, hjemmearbejdsplads mv.

Sådan ansøger du:

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Direktør Lasse Haagensen på: +45 20 72 65 01 eller lasse@haagensenseals.com.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. oktober 2022 via ”Ansøg”-knappen nedenfor.

Vi vil løbende kalde relevante kandidater til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg via dette link: https://www.jobindex.dk/jobannonce/460312/salgskonsulent-til-salg-af-tekniske-loesninger

 


Gunnar Haagensen er en velrenommeret virksomhed med mange års virke på markedet for tætninger, pakninger og tætningssystemer, og som derfor kan bidrage med det tekniske know-how, det kræver at finde, tegne eller producere det rigtige emne. Komponenterne bliver oftest konstrueret i polymerer eller elastomerer og anvendes vidt og bredt indenfor hydraulik-, maskin-, process-, offshore- og food/Pharma industrierne.

Virksomheden arbejder sammen med nogle af de største virksomheder i Danmark og udland, og deres logistik og fleksibilitet ift. at få løst problemer hurtigt, har altid været af stor prioritet, så kunderne får tilbudt de rigtige produkter til den rette pris.