Vil du arbejde et sted, hvor der er højt til loftet og alle er på fornavn? Og har du lyst til at hjælpe os med at geare vores arbejdsgange, så vi kan håndtere vores fortsatte vækst optimalt?

Så kom og få en hverdag med god variation, når du sammen med salg, teknik, lager og vores leverandører bliver den administrative garant for god kundeservice.

”Du vil hurtigt opdage, at vi gør en dyd ud af at have tillid til hinanden og være fleksible, så du kan løse opgaverne, som det passer dig, og samtidig få privatlivet til at hænge sammen,”

     siger head of operations Anders Hansen.

Tradition for tætninger

Gunnar Haagensen er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i 100 år og nu drives af 4. generation. Vi sælger alt fra produkter til få ører som de o-ringe, du kender fra filteret på vandhanen, til specialiserede 10.000-kroners tætningsløsninger til industrien.

Vi producerer in-house og importerer varer fra hele verden, som vi sælger videre til danske og internationale produktions-, proces- og servicevirksomheder.

Et team, der er lige så tæt som vores produkter

Du bliver en del af et administrativt team på 5, hvor vi nogle gange løber hurtigt, men altid sammen. Vi er heldigvis forskellige og har det fællestræk, at vi hjælper hinanden med største selvfølgelighed. Og så er her altid plads til at udvikle både den enkelte og vores måde at arbejde sammen på.

”Vi har møder hver 14. dag, hvor vi åbent lægger nye idéer frem. Og så handler vi på det med det samme. Det er det gode ved at være en lille virksomhed – folk kan virkelig mærke, at der bliver lyttet til dem,”

    fortsætter Anders.

Gør kundens rejse gnidningsfri

Du bruger en stor del af din tid på at håndtere vores ordrer – dvs. at du både behandler dem administrativt og kommunikerer med kunder, sælgere og indkøb for at sikre, at de rigtige varer bliver leveret til tiden.

Derudover udarbejder du tilbud til vores kunder – enten i forlængelse af daglige forespørgsler eller i samarbejde med vores eksterne salgsteam, når større samhandelsaftaler skal formes.

Du kommer også til at beskæftige dig med at:

  • håndtere reklamationer – evt. i samarbejde med teknisk afdeling
  • afslutte ordrer og fakturere
  • mindre administrative opgaver i forbindelse med indkøb og produktion kan forekomme

Har du et servicegen?

Du staver servicegen og selvstændighed med stort S, og når først du er blevet lært op, er du typen, der selv aktivt søger svar på dine spørgsmål, og som naturligt griber opgaverne og arbejder selvstændigt med at få dem løst.

Selv når du har flere ting i gang samtidig, er smilet aldrig langt væk. Og du sætter en ære i at give kolleger og kunder den hjælp, de har brug for – og gerne lidt til.

Og så forestiller vi os, at du:

  • er kontoruddannet eller har en relevant uddannelse fra et erhvervsakademi
  • er tryg ved at skrive/tale engelsk med vores kunder
  • er god til at navigere i IT-systemer – du må særligt gerne være skarp i Excel

Det er en fordel, hvis du har prøvet kræfter med administrativt arbejde inden for salgssupport før eller har erfaring fra tidligere stillinger med pakninger/tætninger eller andre tekniske artikler. Hvis ikke så forventer vi, at du er sulten og har mod på at lære herom.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Operations Anders Hansen på 51 21 24 94.

Vi kalder til samtaler løbende, så send os dit CV allerede i dag eller senest den 14. juni 2023 via jobindex. Vi tillader os at lukke for processen, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Tiltrædelse forventes pr. 1. september 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!