Om os

A/S Gunnar Haagensen er en rådgivende handels- og produktionsvirksomhed af tætninger samt andre tekniske artikler. Vi rådgiver og servicerer alle brancher indenfor den danske industri, og vi ligger stor ære og vægt i at levere en høj service og kvalitet til vores kunder – vi vil være den foretrukne leverandør på markedet. Vi har base i Allerød i Nordsjælland og beskæftiger i dag 15 medarbejdere fordelt på kontor, lager og produktion.

Om stillingen

Vi søger en medarbejder til diverse praktiske lager- og produktionsopgaver på vores lager i Allerød. Du kommer til at indgå i et dedikeret team, hvor du vil agere blæksprutte på tværs af diverse funktioner, og afhjælpe hvor kapaciteten er mest nødvendigt. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af produktion af kits (samling af komponenter), men der vil også være behov for at assistere vores pakningsproduktion, assistere vores lager med pluk og pakning af varer til afsendelse samt mulig indgående kvalitetssikring. Desuden kan diverse ad-hoc opgaver forekomme.

Din profil

Vi stiller ikke særlige krav til din uddannelse, men vi forestiller os, at du holder af arbejde inden for faste rammer, og at du altid går effektivt og engageret til dine arbejdsopgaver. Kvalitet er et nøgleord for os, så vi sætter høj vægt på omhyggelighed og kvalitet i dit arbejde. Vores kitproduktion er repeterende arbejde, og det kræver at du er tilpas med ensformigt arbejde. Du skal dog ligeledes være parat til hurtig ændring af dagens opgaver, da der kan forekomme pludseligt behov for akut hjælp i andre funktioner på lager/produktion. For os er det desuden altafgørende, at du er en stabil medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega.

Arbejdstid og løn

Jobbet er timelønnet og det forventes at du kan starte i januar/februar 2018. Arbejdstiden er mandag til fredag og vil ligge i tidsrummet kl. 7:00-16:30 (fredag 7:00-15:00). Vi er fleksible i forhold til mødetider, men forventer du ligger ca. 38,5 timer ugentligt (inkl. Frokost).

Mulighed for fastansættelse kan senere komme på tale.

Interesseret?

Fremsend din ansøgning inkl. CV til job@haagensen-as.dk hurtigst muligt – vi kalder løbende til samtale og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Hansen på tlf.nr. 48 17 65 00.