Jobs / Job ansøgning

Her er du:/Jobs / Job ansøgning
Jobs / Job ansøgning2018-03-12T12:53:48+00:00

Haagensen A/S er en virksomhed i rivende udvikling. Her er altid fokus på de næste mål, der skal nås. Derfor er vi naturligvis altid på udkig efter de dygtigste medarbejdere.

Selvom vi ikke har nogle aktive job-opslag, så hører vi altid gerne fra dig, for vi er altid interesserede i at komme i kontakt med ambitiøse, fremsynede og initiativrige nye medarbejdere, der kan være med til at styrke vores profil.

Send en uopfordret ansøgning direkte til adm. direktør Lasse Haagensen på mail job@haagensen-as.dk. Husk at vedhæfte dit CV.

1203, 2018

KONSTRUKTIONSINGENIØR

På vegne af A/S Gunnar Haagensen søger Profilpartners en KONSTRUKTIONSINGENIØR til en central stilling i virksomhedens tekniske afdeling. Du bliver en del af et engageret team, der beskæftiger sig med udviklingsprojekter i polymerer og elastomerer [...]

1812, 2017

Jobopslag kitpakker december 2017 (stillingen er besat)

Om os A/S Gunnar Haagensen er en rådgivende handels- og produktionsvirksomhed af tætninger samt andre tekniske artikler. Vi rådgiver og servicerer alle brancher indenfor den danske industri, og vi ligger stor ære og vægt i [...]