35-års jubilæum, ekstra forstærkning i administrationen og fuld fart på.

COVID-19 har heldigvis ikke haft den store indflydelse på hverdagen i A/S Gunner Haagensen.
Vi har rygende travlt og vil derfor have åbent som normalt henover hele sommeren.

Vores ingeniører, teknikere, salgs- og administrationspersonale sidder som altid klar til at rådgive jer bedst muligt. Derudover kører produktion og lager også på fuld kraft.

Charlotte Andreasen

Af samme grund har vi ansat Charlotte Andreasen til at supplere og hjælpe administrationsafdelingen. Charlotte har stor erfaring og indsigt efter sin tid i Tonica Elektronic og Pres-Vac. Vi ser meget frem til et godt samarbejde. Vi er sikre på, at Charlotte bliver et stærkt aktiv i A/S Gunnar Haagensen, for hun supplerer vores vision om høj performance og stor kundetilfredshed. Der skal lyde et stort velkommen herfra.

 

 

 

Torben Lund

I samme åndedrag er det vigtigt at fejre dem, som har vist engagement og ejerskab gennem årene. Vores kollega Torben Lund blev fejret i forrige uge i anledningen af 35 års ansættelse i firmaet. Torben kerer sig om sine kunder og er en af de dygtigste på sit felt. Stort tillykke Torben, og tak for en kæmpe indsats de sidste 35 år. Her et billede fra memory lane tilbage i 1986.

 

 

 

 

 

Afsluttende er der kun at sige, at vi alle har befundet os i en forandringstid, men vi har gjort alt, hvad vi kan, for at tilpasse os omstændighederne, og vi er glade og stolte over den tillid, I har vist os.

Tak og på gensyn.

De bedste hilsner
Lasse Haagensen
Pva A/S Gunnar Haagensen