35-års jubilæum, ekstra forstærkning i administrationen og fuld fart på 

COVID-19 har heldigvis ikke haft den store indflydelse på hverdagen i A/S Gunner Haagensen.
Vi har rygende travlt og vil derfor have åbent som normalt over hele sommeren.

Vores Ingeniører, teknikere, salgs- og administrationspersonale sidder som altid klar til at rådgive jer bedst muligt. Derudover kører produktion og lager også med fuld fart. 

Charlotte AndreasenNetop derfor har vi ansat Charlotte Andreasen til at supplere og hjælpe administrationsafdelingen. Charlotte har stor erfaring og indsigt, efter hendes tid i Tonica Elektronic og Pres-Vac. Vi ser meget frem til et godt samarbejde og er sikre på, at Charlotte bliver et stærkt aktiv i A/S Gunnar Haagensen, da hun supplerer vores vision om høj performance og stor kundetilfredshed. Der skal lyde et stort velkommen herfra.

 

 

 

Torben LundI samme forbindelse er det vigtigt at fejre dem, som har vist engagement og ejerskab igennem årene. Vores kollega, Torben Lund, blev fejret i forrige uge, idet han har været ansat i firmaet i ikke mindre en 35 år. Torben kærer for sine kunder og er en af de dygtigste på sit felt. Stort tillykke Torben, og tak for en kæmpe indsats i de sidste 35 år. Her et billede fra memory lane tilbage i 1986 🙂

 

 

 

 

 

Afsluttende er der kun at sige, at vi alle har befundet os i en forandringstid, men vi har gjort alt hvad vi kan, for at tilpasse os omstændigheder, og vi er glade og stolte over den tillid I har vist os.

Tak og på gensyn.

De bedste hilsner
Lasse Haagensen
Pva A/S Gunnar Haagensen